Interventii speciale cu alpinisti utilitari – Salvare animale

0
1928

Iubitorii de animale au devenit cei mai fideli clienti ai nostri. Motivul? Nu de putine ori am fost contactati pentru a salva animalute in primejdie. In mod special, pisici speriate ce nu voiau sa mai coboare din copaci iar accesul la ele era aproape imposibil.

Majoritatea oamenilor ar fi tentati sa apeleze la 112, pentru o interventie. Din pacate, in astfel de situatii nu veti fi ajutati. (Nu vom intra in amanunte si polemici legate de intaietatea vietilor umane, caci nu isi au rostul.)

Iata motivul pentru care echipa noastra de alpinisti utilitari este pregatita 24/24 pentru interventii speciale. Si chiar daca uneori accesul este dificil si pericolele sunt reale pentru cel care efectueaza salvarea (inaltimile mari, lipsa de stabilitate), eforturile depuse au intotdeauna final fericit. Iar animalutul ajunge in siguranta la al sau stapan.

Va lasam mai jos cateva imagini din interventiile noastre recente. Si daca aveti nevoie de noi, ne gasiti oricand la numarul de telefon 0799.10.20.30!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/wwwalpinistiutil/public_html/wp-content/themes/Newspaper/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LĂSAȚI UN MESAJ