Toaletare si taiere arbori – De ce sa apelati la o FIRMA AUTORIZATA

0
1136

Unul dintre serviciile oferite de echipa Fisker Alpin este si cel de toaletare/taiere arbori. Astazi va prezentam motivele pentru care ar trebui sa apelati intotdeauna la o FIRMA AUTORIZATA pentru astfel de lucrari!

  1. Siguranta inainte de toate! Nu putine accidente au avut loc din cauza copacilor si ramurilor cazute. Unele inregistrate chiar cu pierderi de vieti. De aceea este esential sa acordati importanta acestui aspect – o firma autorizata de profesionisti va utiliza sisteme de siguranta, va stii sa se ocupe de lucrare fara incidente si fara a ii pune pe cei din jur in pericol. Bineinteles ca este foarte importanta si siguranta celui ce efectueaza taierea sau toaletarea arborelui; din acest punct de vedere, alpinistii utilitari vor stii sa se asigure cu echipamentele corespunzatoare, astfel ca veti scapa de stresul inutil, mustrarile de constiinta si cheltuielile suplimentare pricinuite de alti lucratori neinstruiti.
  2. Garantie + contract. Sa presupunem ca apelati la un muncitor pentru o lucrare de toaletare arbori. Cel mai probabil acesta va va cere si un avans pentru munca prestata. Ce va asigura faptul ca acesta va fi serios si nu va disparea cu banii? Absolut nimic! Apeland la o FIRMA AUTORIZATA nu veti intampina astfel de probleme, caci totul se va realiza in baza unui contract. Si veti primi o garantie pentru lucrarea efectuata!
  3. Ieftin nu inseamna de calitate! In mod normal, pretul solicitat de o firma autorizata nu va fi cel mai mic, datorita catorva ratiuni lesne de inteles: pentru lucrarea dumneavoastra nu se va prezenta un singur muncitor, ci mai multi; diverse lucrari presupun deplasari pe distante mai lungi sau mai scurte, deci consum de combustibil; uneltele, masinile, drujbele folosite sunt unele profesionale, de calitate; firma are de platit salariile angajatilor, contributii sociale, taxe si impozite. Insa va garantam ca serviciile oferite vor fi net superioare celor oferite de cei neautorizati!
  4. Rapiditate. O lucrare va fi finalizata mult mai rapid atunci cand apelati la profesionisti.

Pentru lucrari de toaletare si/sau taiere arbori, ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0799.10.20.30!

LĂSAȚI UN MESAJ