Servicii alpinism utilitar. Montaj plase protectie antipasari

0
2321

Plase protectie antipasari. Sunt utilizate pentru a bloca accesul pasarilor (vrabii, ciori, randunele etc.) in anumite zone. Sunt de diverse dimensiuni, din materiale metalice, textile si plastice, in functie de nevoile locatarilor.

Montaj plase protectie antipasari

Este recomadabil de apelati la un specialist pentru a va monta plasele – de preferat, un alpinist utilitar care poate lucra la inaltimi mari. Cum se procedeaza? Pentru montarea plasei trebuie mai intai curatata suprafata unde se face montajul, indepartata mizeria si dezinfectata suprafata. Primul pas in montare este prinderea carligelor, colturilor, zonelor unde firul de prindere are lungimi mai mari de 10 metri sau unde isi schimba directia. Gaurile trebuie facute cu grija, pentru a deteriora structura.

La intervale potrivite se fixeaza punctele de prindere intermediare, intre punctele din colturi. Acestea ajuta la intinderea firului cat mai aproape de peretii zonei ce se doreste a fi protejata. Pentru porumbei si pescarusi distanta optima este de 1 metru, pentru randunici 0.5 metri, iar pentru vrabiute de 0.3 metri intre punctele de prindere.

Se ataseaza firele in colturi, introducandu-le prin ochiuri ca in imaginea alaturata si se securizeaza cu ajutorul unui surub in forma de U. Pentru a intari sustinerea, trebuie utilizate prinderi suplimentare.

Se insereaza cablul de prindere prin suruburile cu gauri, ca in imaginile de mai jos. Cablul trebuie intins si apoi prins in prinderile fixe din colturi. Firul nu ar trebui sa aiba miscare deloc sau foarte slaba.

Pentru a instala plasa, aceasta trebuie prinsa intr-un colt si apoi alaturata cablului pe toata suprafata. Prinderile de cablu trebuie sa fie facute in puncte cat mai apropiate pentru a elimina crearea de gauri. Resturile de plasa se vor taia si indeparta ulterior.

Pentru astfel de servicii, precum si multe altele, puteti contacta echipa Alpinisti Utilitari Pitesti la nr. de telefon 0732.000.112 sau pe paginile noastre de Facebook – Alpinisti Utilitari Pitesti si Alpinism Utilitar Pitesti Arges.

(Sursa foto: www.pestcontrol-expert.ro)


Warning: A non-numeric value encountered in /home/wwwalpinistiutil/public_html/wp-content/themes/Newspaper/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LĂSAȚI UN MESAJ