UTIL! Cum montam parazapezile pe acoperis

0
3673

[COVID19]

Parazapezi acoperis – cea mai buna metoda de protejare a acoperisului locuintei voastre in timpul sezonului rece. Pot fi montate pe orice tip de acoperis, impiedicand alunecarea brusca a unor cantitati mari de zapada, care pot accidenta grav trecatorii. Puteti alege intre 3 tipuri de sisteme de parazapezi: tubulare, grilaje sau parazapezi tip tabla.

Cum alegem parazapezile? In functie de panta acoperisului si de cantitatea de zapada cazuta. Cele tubulare (cu doua sau trei tuburi) sunt folosite pentru acoperisuri cu suprafata mica si panta redusa, mai ales daca locuiti in zone cu ninsori slabe. Pentru protejarea traficului auto sau a zonelor de parcare cu parazapezi pot fi folosite doua tuburi, insa in cazul trotuarelor si cailor pietonale, este absolut obligatorie instalarea a trei tuburi.

Pentru montajul parazapezilor este indicat sa apelati intotdeaua la un specialist. Echipa noastra de alpinisti utilitari PROFESIONISTI ofera si servicii de montaj a parazapezilor, astfel ca ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0799.10.20.30!

Oferim seriozitate, garantie si factura la orice lucrare!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/wwwalpinistiutil/public_html/wp-content/themes/Newspaper/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LĂSAȚI UN MESAJ