Alpinisti utilitari Pitesti – Servicii specializate

0
1100

Alpinisti utilitari Pitesti – Iata cateva motive pentru care puteti apela la serviciile noastre!

  • Echipa noastra este formata din profesionisti cu autorizatii IRATA si SPRAT. Echipamentele omologate utilizate, pregatirea continua si evaluarile periodice ne recomanda ca fiind NUMARUL 1 in judetul Arges in momentul de fata!
  • Siguranta este primul nostru principiu. Atat siguranta alpinistilor, cat si siguranta clientilor nostri. Toate lucrarile sunt efectuate in conformitate cu normele legale in vigoare, pentru a fi evitate incidentele neplacute.
  • Timpul de executie al unei lucrari este redus iar deranjamentele sunt unele minime. Daca aveti ceva reparatii de facut la un acoperis ori tencuiala cazuta, in cateva ore totul va fi rezolvat. Fara a fi nevoie sa instalati o schela, fara sa platiti costuri suplimentare si fara a face prea mare dezordine ori galagie. (Credeti-ne pe cuvant, vecinii va vor fi recunoscatori!)
  • Gama variata de servicii. De la termoizolatii, vopsiri,montaj burlane, pana la salvarea pisicilor ce nu vor sa se dea jos din copaci!
  • Preturile reduse. Apeland la o echipa de alpinisti utilitari, veti observa ca ati facut si ceva economii. Toate acestea pentru ca sunt eliminate costurile suplimentare impuse de instalarea schelelor metalice sau nacelelor.

Daca v-am facut curiosi, puteti afla mai multe informatii despre noi de pe paginile noastre de Facebook – Alpinism Utilitar Pitesti Arges si Alpinisti Utilitari Pitesti. Ori la numarul de telefon 0732.000.112!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/wwwalpinistiutil/public_html/wp-content/themes/Newspaper/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LĂSAȚI UN MESAJ