Alpinisti utilitari – Reconditionare fatade

1
1926

Reconditionare fatade cladiri. Lucrul de mantuiala, timpul si intemperiile naturii, toate acestea duc la degradari ale fatadelor cladirilor. Si nu doar aspectul estetic este afectat, ci chiar si viata oamenilor pusa in pericol: nu de putine ori trecatorii au suferit accidente grave, chiar fatale, din cauza tencuielii cazute de pe cladiri. Reparatiile devin, asadar, mai mult decat importante.

Reconditionare fatade cu ajutorul alpinistilor utilitari

Pentru reparatiile la inaltime se utilizeaza, de regula, o schela ale carei costuri pot fi unele ridicate. Din fericire, exista solutii pentru toate buzunarele. Asa cum sunt serviciile alpinistilor utilitari. Costurile unor astfel de lucrari sunt reduse considerabil, caci nu va trebui sa mai platiti si pentru schela, pentru montajul ei ori mana de lucru suplimentara. In plus, pot fi reparate doar anumite portiuni din fatada cladirilor, in functie de prioritati si gradul de deteriorare.

Servicii reconditionare fatade:

 • reparatii fisuri si tencuiala cazuta;
 • impermeabilizare cu aplicare tratament antiigrasie si antimucegai;
 • aplicare tencuiala decorativa;
 • realizare termoizolatie.

Executarea operatiunilor se realizeaza cu alpinisti utilitari profesionisti. Pentru o evaluare corecta a lucrarii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0799.10.20.30 sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/alpinistiutilitaripitesti/.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/wwwalpinistiutil/public_html/wp-content/themes/Newspaper/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

1 COMENTARIU

 1. Wow, incredible blog structure! How lengthy have you
  ever been blogging for? you made blogging look easy.
  The full look of your web site is fantastic, let alone the content material!
  You can see similar here e-commerce

LĂSAȚI UN MESAJ