Servicii alpinism utilitar – Deszapezire acoperisuri

0
1818

Gheata, turturi, zapada – iata doar cateva dintre problemele cu care ne confruntam in anotimpul rece. Desigur ca iubim iarna, insa precipitatiile si inghetul ne pot cauza grave neplaceri sau accidente: turturii pot rani grav trecatorii, zapada cazuta de asemenea, alaturi de insemnate pagube materiale. Iata de ce echipa Fisker Alpinisti va vine in ajutor pentru a va deszapezi acoperisurile si a le curata de turturi!

Pentru a proteja eficient cladirea in care locuiti sau munciti, echipa noastra de alpinisti poate elimina in conditii de siguranta toata zapada si gheata acumulata. Fie ca este vorba despre o intretinere periodica ori o singura curatare, ne adaptam nevoilor dumneavoastra si va oferim servicii de calitate, la preturi avantajoase!

Ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0799.10.20.30 ori pe pagina noastra de Facebook – https://www.facebook.com/alpinistiutilitaripitesti/.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/wwwalpinistiutil/public_html/wp-content/themes/Newspaper/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LĂSAȚI UN MESAJ