Servicii alpinism utilitar. Toaletare arbori

0
2745

Toaletare arbori cu alpinisti utilitari

Copacii batrani, bolnavi, cu ramuri rupte ori cu un coronament prea bogat pot reprezenta un real pericol in zonele locuite. Nu de putine ori s-au semnalat cazuri in care copacii cazuti in urma unor furtuni puternice au dat nastere unor insemnate pagube materiale ori chiar victime umane. Echipa noastra de alpinisti utilitari ofera servicii de toaletare arbori in zonele urbane ori in cele greu accesibile, pentru a evita astfel de catastrofe.

Indiferent de specie, dimensiune, locatie, oferim servicii de cosmetizare, reducand coronamentul si eliminand ramurile care afecteaza firele de electricitate, acoperisurile ori diversele constructii. Eficienta si calitatea lucrarilor efectuate, precum si pretul rezonabil ne recomanda ca fiind cea mai profesionista echipa de alpinisti din judetul Arges!

Iata ce servicii oferim:

  • Toaletare arbori care afecteaza retelele amplasate pe domeniul public

  • Taierea arborilor de pe domeniul public

  • Defrisari

  • Curatarea ramurilor inainte si dupa doborare

  • Lucrari urgente de toaletare/fasonare/taiere arbori uscati ori doborati de intemperii, care reprezinta un pericol pentru retelele de utilitati, cladiri, pietoni, autoturisme etc.

  • Taieri de corectie a copacilor

  • Trasportul materialului lemnos rezultat

Atentie! Avizul se elibereaza de catre Administratia Domeniului Public si Privat – Serviciul Spatii Verzi. La asociatiile de proprietari, toaletarea si taierea arborilor se efectueaza cu acordul majoritatii locatarilor, cu exceptia cazurilor de urgenta, atunci cand exista un pericol iminent de prabusire a copacilor.

Pentru detalii si informatii suplimentare, ne puteti contacta la numarul de telefon 0799.10.20.30!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/wwwalpinistiutil/public_html/wp-content/themes/Newspaper/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LĂSAȚI UN MESAJ