Termoizolatie acoperis – Greseli de evitat

0
1750
  1. Atentie la montajul termoizolatiei. Indiferent de materialele alese, este foarte important ca izolatia sa fie montata CORECT. Altfel, pierderile de energie si, implicit, de bani vor fi unele considerabile.
  2. Alegerea termoizolatiei. O greseala frecventa consta in alegerea inadecvata a izolatiei. Trebuie sa se tina cont de grosime, materiale, precum si de conditiile meteo din zona. Cea mai buna optiune pentru aceasta operatiune o reprezinta membranele de izolatie cu dubla protectie, care asigura atat pastrarea caldurii pe timp de iarna, cat si a racorii in timpul zilelor caniculare de vara. Cele mai eficiente membrane sunt cele cu margini autoadezive, care nu permit trecerea  aerului cald sau rece. In cazul mansardelor, este recomandata utilizarea atat a foliei anticondens, cat si a barierei de vapori.
  3. Doar materiale de calitate! Da, materialele de calitate nu sunt cele mai ieftine, insa nu investitie precum izolarea acoperisului anual. Asadar, durabilitatea materialelor si a lucrarii trebuie sa fie cat mai mare, pentru a evita pe viitor cheltuieli suplimentare. In plus, o termoizolatie realizata corect va va ajuta sa faceti economii in ceea ce priveste incalzirea locuintei pe timp de iarna.
  4. Apelati la profesionisti. Probabil veti fi tentati sa apelati la amatori doar pentru ca tarifele lor sunt intotdeauna mai mici. Insa indicat este sa contactati muncitori calificati pentru astfel de operatiuni, caci montarea corecta a izolatiei este esentiala, asa cum am aratat mai sus. Tot acestia va vor putea oferi si o garantie pentru lucrarea efectuata, precum si sfaturi privind alegerea corecta a materialelor. Pe noi ne gasiti la numarul de telefon 0799.10.20.30!

Warning: A non-numeric value encountered in /home/wwwalpinistiutil/public_html/wp-content/themes/Newspaper/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LĂSAȚI UN MESAJ