Cum se vopseste tabla de pe acoperis

0
3269

Daca ai ales tabla galvanizata pentru acoperisul casei, ai putea observa ca aceasta va incepe sa rugineasca la un moment dat. Ce poti face in acest caz? Fie inlocuiesti tabla veche cu una noua ori cu un alt tip de invelitoare ori alegi varianta mai economica si o vopsesti.

Cum se vopseste tabla de pe acoperis, pas cu pas

  1. Se curata tabla de rugina, praf, urme de spori sau resturi organice de la pasari si insecte. Se va folosi o perie aspra de sarma, precum si substante degresante, pentru a curata in profunzime orice urma de rugina si chiar si vopseaua veche.
  2. Se repara problemele. Gaurile mici se astupa cu chit, iar cele mari se repara cu ajutorul unui tinichigiu. Este recomandat sa se chituiasca si incheieturile tablei la coame si la racordarile cu burlanele.
  3. Se aplica un strat de grund pentru tabla.
  4. Se aplica vopseaua speciala pentru tabla. Vopsirea se va face cu un pistol de vopsit, in doua straturi. Recomandam ca vopsitul sa aiba loc la sfarsitul verii si inceputul toamnei, nu atunci cand este canicula, ger sau precipitatii abundente.

Echipa Fisker Alpin ofera si servicii de vopsire acoperisuri, la mari inaltimi. Ne gasiti oricand pe paginile noastre de Facebook – Alpinisti Utilitari Pitesti sau Alpinism Utilitar Pitesti Arges – sau la numarul de telefon 0799.10.20.30. Contactarea unor neprofesionisti va poate pune viata in pericol si poate avea urmari grave atat pentru voi, cat si pentru alte persoane!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/wwwalpinistiutil/public_html/wp-content/themes/Newspaper/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LĂSAȚI UN MESAJ