Cum rezolvam rapid infiltratiile de apa

0
1563

Infiltratiile de apa pot duce la aparitia igrasiei, care distruge nu doar aspectul estetic al peretilor, ci si sanatatea membrilor familiei tale – se pot dezvolta agenti biologici periculosi de tipul mucegaiurilor si microorganismelor care pot migra in intreaga casa. Iata de ce este foarte important ca zonele prin care se infiltreaza apa sa fie reparate cat mai rapid si mai eficient.

Infiltratii de apa – Ce materiale folosim?

Cel mai util material pentru reparatia zonelor unde se infiltreaza apa este mortarul cu priza rapida (se intareste foarte rapid, in cateva minute). In magazinele de specialitate – Leroy Merlin, Bricostore, Dedeman, Mathaus etc. veti gasi numeroase variante.

Infiltratii de apa – Etape de lucru

  1. Curatarea suprafetei unde va fi aplicat mortarul. Zona trebuie sa fie largita, pentru a asigura o mai buna aderare a materialului, apoi curatata de praf, reziduuri, ulei sau alte materiale utilizate anterior.
  2. Pregatirea mortarului se va face potrivit instructiunilor de pe ambalaj.
  3. Aplicarea mortarului. Aceasta etapa trebuie efectuata rapid, pentru ca materialul se intareste in cateva minute. De regula, meseriasii vor folosi mainile pentru aplicare. Se ia un bulgare de material, se modeleaza usor si se aplica in zona cu probleme, tinand apasat 20-30 de secunde. Procedeul se repeta ori de cate ori este nevoie. Excesul de material se indeparteaza cu ajutorul unei gletiere netede.
  4. Finisaje. Avand grija si de aspectul estetic al cladirii, in zona in care au existat infiltratii se va aplica vopseaua lavabila sau decorativa.

Pentru mai multe informatii privind serviciile prestate de echipa Fisker Alpin, ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0799.10.20.30 sau pe paginile noastre de Facebook – Alpinisti Utilitari Pitesti si Alpinism Utilitar Pitesti Arges.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/wwwalpinistiutil/public_html/wp-content/themes/Newspaper/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LĂSAȚI UN MESAJ