Alpinisti utilitari. Activitate, autorizare, functionare

0
2408

Alpinisti utilitari – Cine sunt ei?

Alpinisti utilitari sunt aceia care desfasoara diverse activitati la inaltime, in coarda, pe constructii industriale sau civile: reparatii, tencuieli, zugraveli, termoizolatii, montaje publicitare, spalarea geamurilor, vopsiri, toaletari de arbori etc. Este obligatoriu pentru un alpinist utilitar sa detina si un atestat, dupa ce a urmat cursuri la o scoala de specialitate, alaturi de o alta calificare (constructor, sudor, lacatus, vopsitor, electrician).

Asociatia Profesionala a Alpinistilor Utilitari din Romania (APAUR) impune cateva conditii minime pentru alpinisti: varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani (poate fi decalata pana la 45, cu avizul medicului de specialitate), o stare de sanatate buna, aptitutidini si capacitati neuropsihice verificate si atestate in urma unui examen medical, precum si o experienta de mers si de orientare pe munte de minimum doi ani.

Aveti nevoie de un alpinist utilitar. La cine apelati?

La o firma autorizata de alpinisti utilitari. Obligatoriu! Pentru ca lucrul la inaltime reprezinta un pericol atat pentru cel care il efectueaza, cat si pentru cei din jur, iar angajarea unor astfel de muncitori necalificati in domeniu atrage pedepse de natura penala, in cazul unui potential accident de munca!

O firma autorizata va angaja doar alpinisti cu atestat valabil, va avea solutionate problemele legislative si va dispune de experti care va vor evalua corect lucrarea. O firma autorizata va va oferi intotdeauna contract si garantie pentru lucrarea efectuata!

Fisker Constructii – singura echipa de alpinisti utilitari din Arges AUTORIZATA

Fisker Constructii este singura firma din Arges autorizata in domeniul alpinism utilitar. Toti angajatii au calificare si mai multi ani de experienta, caci ne laudam cu servicii profesionale si de calitate, la cele mai mici preturi! Ne puteti contacta la numarul de telefon 0799.10.20.30, ori pe pagina noastra de Facebook – Fisker Constructii.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/wwwalpinistiutil/public_html/wp-content/themes/Newspaper/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LĂSAȚI UN MESAJ